O NAMA

O nama
Pro Kolekt Grupa je osnovana od strane Slovenačke Izvozne i Razvojne Banke (SID Banka) proleća 2004. Nedugo zatim, osnovane su i ćerke društva u celoj jugo-istočnoj Evropi.

Pro Kolekt Beograd je osnovan decembra 2006

Medjunarodno smo poznati po efikasnoj naplati potraživanja u saradnji sa drugim svetskim društvima za naplatu potraživanja.

Ipak smo fokusirani najviše na teritoriju jugo-istočne Evrope gde su članice Pro Kolekt grupe i locirane.

Pro Kolekt ima jasnu viziju: pored naše glavne delatnosti, posredovanja u naplati potraživanja, pridodali smo i neke druge usluge kao deo procesa širenja naše delatnosti.

Možemo Vam obezbediti pouzdane bonitetne izveštaje društava, usluge monitoringa, kao i savete vezane za sudske procedure.

Takodje možete računati na našu pomoć kod osnivanja društava bilo gde na teritoriji koju pokriva naša Grupa.
 

Pro Kolekt grupa su medjunarodno priznati stručnjaci u vansudskoj naplati potraživanja, izveštajima o bonitetu društava i monitoringu za teritoriju Jugo-Istočne Evrope.

Teritorijalna pokrivenost

Pro Kolekt grupa  je deo medjunarodne mreže društava za posredovanje u naplati potraživanja. Ova činjenica nam omogućava da povećamo teritorijalnu pokrivenist zarad potreba naših klijenata. Posebna se pažnja obraća na lokalne specifičnosti koje su po našem mišljenju, a i naša iskustva su pokazala, najvažniji činilac za uspešnu naplatu potraživanja . Uključenje u medjunarodne mreže omogućilo nam je posredovanje u naplati potraživanja u više od 120 zemalja u svetu.

Pro Kolekt je specijalizovan za pružanje usluga naročito za teritoriju Balkana, zbog svog prisustva u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Mekedoniji, Rumuniji, Bugarskoj i naravno u Srbiji i Crnoj Gori – teritorijama koje pokriva Pro Kolekt Beograd.

Takodje, možemo pružiti i različite vrste usluga za teritorije Albanije i Kosova uz pomoć naših saradnika .