O NAMA

O nama
Pro Kolekt Grupa je osnovana od strane Slovenačke Izvozne i Razvojne Banke (SID Banka) proleća 2004. Nedugo zatim, osnovane su i ćerke društva u celoj jugo-istočnoj Evropi.

Pro Kolekt Beograd je osnovan decembra 2006

Medjunarodno smo poznati po efikasnoj naplati potraživanja u saradnji sa drugim svetskim društvima za naplatu potraživanja.

Ipak smo fokusirani najviše na teritoriju jugo-istočne Evrope gde su članice Pro Kolekt grupe i locirane.

Pro Kolekt ima jasnu viziju: pored naše glavne delatnosti, posredovanja u naplati potraživanja, pridodali smo i neke druge usluge kao deo procesa širenja naše delatnosti.

Možemo Vam obezbediti pouzdane bonitetne izveštaje društava, usluge monitoringa, kao i savete vezane za sudske procedure.

Takodje možete računati na našu pomoć kod osnivanja društava bilo gde na teritoriji koju pokriva naša Grupa.
 

Pro Kolekt Group are internationally recognized experts in out-of-court collection of claims, reports on the creditworthiness of companies and monitoring for the territory of South-Eastern Europe.

Teritorijalna pokrivenost

Pro Kolekt grupa  je deo medjunarodne mreže društava za posredovanje u naplati potraživanja. Ova činjenica nam omogućava da povećamo teritorijalnu pokrivenist zarad potreba naših klijenata. Posebna se pažnja obraća na lokalne specifičnosti koje su po našem mišljenju, a i naša iskustva su pokazala, najvažniji činilac za uspešnu naplatu potraživanja . Uključenje u medjunarodne mreže omogućilo nam je posredovanje u naplati potraživanja u više od 120 zemalja u svetu.

Pro Kolekt je specijalizovan za pružanje usluga naročito za teritoriju Balkana, zbog svog prisustva u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Mekedoniji, Rumuniji, Bugarskoj i naravno u Srbiji i Crnoj Gori – teritorijama koje pokriva Pro Kolekt Beograd.

Takodje, možemo pružiti i različite vrste usluga za teritorije Albanije i Kosova uz pomoć naših saradnika .